KATI STENIUS

Ta kontakt
Teamtailor

Tio orsaker att välja Teamtailor

Vi lever på 2020 -talet, så (senast) nu är en bra tid att gå till modern tid även inom rekrytering. Teamtailor är en rekryteringsplattform som används av tusentals organisationer runt om i världen. Teamtailor förenklar och effektiverar rekryteringen på många olika sätt. Baserat på feedback från kunder samlade jag ihop tio skäl till varför Teamtailor är ett utmärkt val som rekryteringsplattform och samtidigt HR:s bästa vän. 

1. Teamtailor charmar arbetssökare och rekryterare

Rekryteringsverktyget gynnar både arbetssökanden och rekryteraren i varje steg av en rekrytering. Teamtailor är välplanerad och lätt att använda samtidigt som verktyget hämtar ett stort mervärde till hela företaget.

2. Rekryteringarna med Teamtailor sparar pengar och nerver

Teamtailor är skapad för förmän och HR avdelningen. Den är lättanvänd och ingen hjälp av marknadsförare, kodare eller IT-avdelningen behövs. Med Teamtailor sjunker marknadsföringskostnaderna eftersom verktyget kan sköta en betydande del av marknadsföringen.

3. Teamtailor underlättar kontakten med arbetssökanden

Teamtailor sköter om att kandidaten kontaktas vid rätt ögonblick oavsett om meddelandet är “Tack för din ansökan”, “Tyvärr blev du inte vald” eller “Grattis till ditt nya jobb!” Meddelandena kan lätt anpassas och personaliseras efter företagens egna bränd. 

4. Teamtailor underlättar arbetssökandet

En snygg och informativ karriärsida ger mervärde och är synlig för potentiella kandidater även när det inte finns lediga arbetsplatser. Här fungerar “Connect” som en öppen arbetsansökan och återkommer automatiskt till potentiella kandidater när ett jobb inom rätt intresseram publiceras. 

5. Enkel ansökningshanteringen med Teamtailor

Med Teamtailor är ansökningshanteringen enkel och säker. Ansökningar behandlas i enlighet med GDPR -förordningen och sökandens integritet beaktas genom hela processen. 

6. Teamtailor är intuitivt att använda

Teamtailor är användarvänlig, intuitiv, modern och gör varje rekryterares, förmans och professionella rekryterares jobb mycket roligare. 

7. Teamtailor utesluter de stökiga kalendrarna

Med kalenderintegrationen kan kandidaterna själva välja sina tider för intervjuerna från rekryterarens kalender. På detta sätt sparas enorma mängder mejl och samtal. 

8. Sociala mediekanalerna integreras lätt med Teamtailor

Med hjälp av Teamtailor kan den öppna arbetsplatsen först publiceras på företagets karriärsida, varifrån arbetsplatsen sedan automatiskt kan delas på sociala mediekanaler och jobbportaler för att nå maximal synlighet.  

9. Teamtailor är nyttig för att hitta lämpliga sökanden

Teamtailor gör det möjligt att sammanställa kandidatinformation i CV-banken, varifrån det senare är lättare att hitta lämpliga kandidater för olika jobb. 

10. Teamtailor hjälper företag att lyckas

Tydlig statistik berättar hela tiden i vilket skede av processen sökandena befinner sig. Teamtailors analytik, kan användas för att till exempel ta reda på vilka kanaler sökande nås bäst via. Med hjälp av statistik blir rekryteringsprocessen mätbar. 

Testa Teamtailor 2 veckor innan köpbeslutet!

Allt börjar alltid med att identifiera kundens behov. Jag börjar med att hålla ett gratis halvtimmes kartläggningsmöte. Där går vi igenom ditt företags nuvarande läge, framtida behov och rekrytering ur både rekryterings- och employer branding synvinkel.  

Jag kommer att introducera Teamtailor med hjälp av en gratis demo som du kommer att ha tillgång till i 2 veckor. Mer än 75%  av mina kunderhar beslutat sig att köpa Teamtailor efter att ha provat hur plattformen fungerar. Demo-kontot binder dig inte till någonting. 

Kontakta mej så öppnar vi en två veckors gratis provperiod för dej också! 

KATI STENIUS