KATI STENIUS

Ta kontakt

Rekrytering, branschkonsultering och coaching

 Rätta människor till rätta arbetsuppgifter

TA KONTAKT

Mina tjänster

Outplacement

Stöd med Outplacement-service!

Outplacement-servicen är avsedd för situationer vid samarbetsförhandlingar och enskilda  uppsägningar. Då är arbetsgivarens stöd mycket viktigt. Det är värt att använda servicen både med ledningspositioner som för anställda med praktiska arbetsuppgifter.

Omställningsskydd gäller i de flesta uppsägningssituationer och arbetsgivaren är skyldig att erbjuda det.

 

LÄS MERA HÄR

Ta kontroll över Teamtailor!

Teamtailor är lättanvänt och Finlands mest använda rekryteringsredskap. Fastän verktyget är lättanvänt, så är det inte alltid lätt att ta det i bruk. Att ta i bruk helheten och bygga en bra struktur kräver kompetens, förståelse och tid. Jag är finlands  mest erfarna Teamtailor användare och konsult, jag hämtade ändå tjänsten till Finland 2016. 

Som ny tjänst erbjuder jag att sköta om ibrukstagningen av rekryteringsredskapet. Av mig får ni en färdigt byggd struktur för plattformen, nyttiga tips och omfattande utbildning för hela organisationen.

Har ni redan Teamtailor i användning? Vill ni utvidga användningen eller lära er mera om redskapets alla fina funktionaliteter? Jag erbjuder olika storlekars paket beroende på era behov och mål.

 

LÄS MERA HÄR
Teamtailor
Coaching

Engagera med förmansutbildning!

Kompetent ledarskap och förmannakultur är det bästa sättet att engagera de anställda och infria löften som getts. I vår service ingår coaching för olika roller;  förmän, team leads,  för försäljare, även för anställda i praktiska arbetsuppgifter.

LÄS MERA HÄR

Gör en online bedömning!

I samband med rekrytering använder jag mig av forskningsbaserade, pålitliga och högkvalitativa psykometriska arbetsverktyg som alltid har en finsk referensgrupp. Bedömningarna identifierar de personlighetsdrag och motivatorer som krävs för att man ska lyckas med uppgiften.

Kompetenstestet bedömer hur bra kompetenser och färdigheter kandidaten har.

LÄS MERA HÄR
Personlighetsbedömning
Andra bolag

Katis andra bolag

Jag har länge följt med det finska arbetslivet och speciellt de aktiva diskussionerna gällande brist på arbetskraft, rekryteringens utmaningar samt tysta uppsägningar och utbrända människor. Något måste göras!

LÄS MERA HÄR

Påverka hälsovårdens HR-processer!

Förändringarna i produktionen av hälsovårds- och socialservice har ökat trycket på att förändra och utveckla även arbetet, arbetsgemenskapen och förmansarbetet. Skräddarsydd service för hälsovård erbjuder nya verksamhetsmodeller och ett fräscht nytänkande i rekryteringen, personalledningen, i att förbättra personalens trivsel och lojalitet samt i att anställa nya arbetstagare.

LÄS MERA HÄR

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. When she reached the first hills of the Italic Mountains.

Refernessi # 1

CEO

The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen.

Referenssi # 2

CEO

Blogi

KATI STENIUS

Servcie
Kontaktuppgifter

The Work Lagoon Oy
Lilla Robertsgatan 9
00180 Helsingfors

Tfn 0400 436 437
kati.stenius@theworklagoon.fi

F-nummer: 2711005-8

Dataskyddsbeskrivning

KATI STENIUS