KATI STENIUS

Ta kontakt

Rekrytering, branschkonsultering och coaching

 Rätta människor till rätta arbetsuppgifter

Boka en gratis konsultation

Mina tjänster

Outplacement

Stöd med Outplacement-service!

Outplacement-servicen är avsedd för situationer vid samarbetsförhandlingar och enskilda  uppsägningar. Då är arbetsgivarens stöd mycket viktigt. Det är värt att använda servicen både med ledningspositioner som för anställda med praktiska arbetsuppgifter.

Omställningsskydd gäller i de flesta uppsägningssituationer och arbetsgivaren är skyldig att erbjuda det.

LÄS MERA HÄR

Gör en online bedömning!

I samband med rekrytering använder jag mig av forskningsbaserade, pålitliga och högkvalitativa psykometriska arbetsverktyg som alltid har en finsk referensgrupp. Bedömningarna identifierar de personlighetsdrag och motivatorer som krävs för att man ska lyckas med uppgiften.

Kompetenstestet bedömer hur bra kompetenser och färdigheter kandidaten har.

LÄS MERA HÄR
Personlighetsbedömning

Påverka hälsovårdens HR-processer!

Förändringarna i produktionen av hälsovårds- och socialservice har ökat trycket på att förändra och utveckla även arbetet, arbetsgemenskapen och förmansarbetet. Skräddarsydd service för hälsovård erbjuder nya verksamhetsmodeller och ett fräscht nytänkande i rekryteringen, personalledningen, i att förbättra personalens trivsel och lojalitet samt i att anställa nya arbetstagare.

LÄS MERA HÄR
Coaching

Engagera med förmansutbildning!

Kompetent ledarskap och förmannakultur är det bästa sättet att engagera de anställda och infria löften som getts. I vår service ingår coaching för olika roller;  förmän, team leads,  för försäljare, även för anställda i praktiska arbetsuppgifter. 

LÄS MERA HÄR

Effektivera med Teamtailor!

Teamtailor är ett enkelt rekryteringsredskap som utvecklas ständigt. Över 5000 organisationer i hela världen använder redskapet. Med Teamtailor skapar man och följer upp företagets rekryterings- och urvalsprocesser, publicerar employer branding innehåll samt analyserar och mäter effektiviteten på rekryteringen och vilken inverkan den har. 

LÄS MERA HÄR
Teamtailor

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way. When she reached the first hills of the Italic Mountains.

Refernessi # 1

CEO

The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen.

Referenssi # 2

CEO

Beställ tid för konsultation

  Jag är intresserad av

  Blogi

  KATI STENIUS

  Servcie
  Kontaktuppgifter

  The Work Lagoon Oy
  Lilla Robertsgatan 9
  00180 Helsingfors

  Tfn 0400 436 437
  kati.stenius@theworklagoon.fi

  F-nummer: 2711005-8

  Dataskyddsbeskrivning

  KATI STENIUS