KATI STENIUS

OTA YHTEYTTÄ

KATI STENIUS

Kati Stenius

Minulla on 25 vuoden monipuolinen työkokemus, Aalto-yliopiston Executive Education MBA-tutkinto sekä erittäin ratkaisukeskeinen ja motivoiva lähestymistapa. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja omaksun asiakkaani arvot. Olen ollut starttaamassa useita yrityksiä ja viihdyn edelleen erinomaisesti muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten kanssa.
MINUSTA

Olen hakijalähtöisen rekrytoinnin uranuurtaja sekä kokenut outplacement valmentaja. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja omaksun asiakkaani arvot. Olen itse ollut starttaamassa useita yrityksiä ja viihdyn edelleen erinomaisesti muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten kanssa. Olen tukenut satoja suomailaisyrityksiä näiden uudistaessaan rekrytointiprosessejaan. Vuosien varrella olen tarjonnut kymmeniä täysin yksilöllisiä uravalmennuksia laidasta laitaan tehdasasentajasta talousjohtajaan. Näitä valmennuksia teen suurella sydämellä.

Minulla on +25 vuoden monipuolinen työkokemus, BrainBased coach tutkinto sekä erittäin ratkaisukeskeinen ja motivoiva lähestymistapa. Vuosina 2014-2015 toteutin monivuotisen haaveeni ja suoritin Aalto-yliopiston Executive Education -ohjelman mukaisen MBA-tutkinnon. Luin ja kirjoitin positiivisesta psykologiasta ja stressinhallinnasta sekä paneuduin yleiseen hyvinvointiin liittyviin tekijöihin. Lopputyöni tein suuren pörssiyhtiön HR-osastolle paneutuen kykyjen etsintään, työnantajamielikuvan rakentamiseen ja työntekijöiden sitouttamiseen. Sittemmin olen syventynyt teknologian tuomiin mahdollisuuksiin ja lähtenyt mukaan yrittäjänä SaaS maailmaan. Uskon vahvasti, että uudet digitaaliset palvelut tulevat parantamaan työelämää, johtamista, jaksamista ja työssä viihtyvyyttä.  

The Work Lagoon Oy perustin vuonna 2015. Näin minusta syntyi konsultti. Jo yrittäjätaipaileen alkumetreillä törmäsin ihan vahingossa Teamtailoriin ja parin viikon keskustelun jälkeen päätin tuoda sen Suomeen. Toimin maanjohtajana ja rakensin Suomen organisaation. Kolmessa vuodessa siitä tuli Suomessa markkinoiden eniten käytetty työkalu. Toimin edelleen Teamtailorin jälleenmyyjänä.

Koska henkilöarviot ovat osa ammattimaista rekrytointia olen tarjonnut soveltuvuustestejä vuodesta 2016. Minulla on WorkPlace Big Five- ja Tunnetaito EQ.i.2.0-profilointityökalun sertifikaatti. Vuonna 2021 sain myös AoN Assessment sertifikaatin. Lisäksi työkalupakista löytyy Maslach Burnout Toolkit™ työuupumus riskikartoitus ja WorkPlace Values arvotesti. 

URANI
THE WORK LAGOON –                YRITYKSEN NIMEN TARINA

The Work Lagoon sai nimensä Välimeren purjehduksella eräällä laguunilla. Mietin, mitä haluan tehdä yrittäjänä. Suuri osa meistä viihtyy ja voi hyvin vedessä ja veden äärellä. Mielikuva laguunista kuvastaa hyvin menestyvän työpaikan työympäristöä.

Veden, siis työympäristön, tulee olla happirikas, läpinäkyvä ja toimiva ekosysteemi, jossa jokaisen on hyvä hengittää ja elää. Toimivassa ekosysteemissä, jokainen sen jäsen on yhtä arvokas, on hänen roolinsa mikä tahansa. Olemme kaikki jollakin tavalla tärkeitä toisillemme. Kaikilla on erilaisia vahvuuksia ja jokainen tarvitsee myös toisten tukea. 

Sanan Lagoon moni yhdistää hienoon hotelliin. Metafora houkuttelevasta hyvämaineisesta lomakohteesta on osa yritykseni nimeä. Jokaisen matkailukohteen on pidettävä huolta asiakkaistaan, varmistettava että kertovat hyvää siitä muille ja tulevat takaisin. Myös markkinoinnilla on merkitystä menestykseen. Rekrytoijien tulee ymmärtää työnantajamielikuvan ja markkinoinnin merkitys firman menestykselle. Sittemmin on ymmärretty kuinka merkityksellinen, korrelaatio on työntekijäkokemuksen, asiakaskokemuksen ja hakijakokemuksen välillä. Näitä kaikkia mitataan tarjoamillani digitaalisilla työkaluilla.

KATI STENIUS

Palvelut
Yhteystiedot

The Work Lagoon Oy
Pieni Robertinkatu 9
00180 Helsinki

Puh. 0400 436 437
kati.stenius@theworklagoon.fi

Y-tunnus: 2711005-8

Tietosuojaseloste

KATI STENIUS