KATI STENIUS

OTA YHTEYTTÄ

KATI STENIUS

KATI STENIUS

Minulla on 25 vuoden monipuolinen työkokemus, Aalto-yliopiston Executive Education MBA-tutkinto sekä erittäin ratkaisukeskeinen ja motivoiva lähestymistapa. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita ja omaksun asiakkaani arvot. Olen ollut starttaamassa useita yrityksiä ja viihdyn edelleen erinomaisesti muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten kanssa. 

KOULUTUS

Vuosina 2014-2015 toteutin monivuotisen haaveeni ja suoritin Aalto-yliopiston Executive Education -ohjelman mukaisen MBA-tutkinnon. Luin ja kirjoitin positiivisesta psykologiasta ja stressinhallinnasta sekä paneuduin yleiseen hyvinvointiin liittyviin tekijöihin. Lopputyöni tein suuren pörssiyhtiön HR-osastolle paneutuen kykyjen etsintään, työnantajamielikuvan rakentamiseen ja työntekijöiden motivointiin. Näin minusta siis tuli yrittäjä, joka erikoistui rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan.

Minulla on myös WorkPlace Big Five- ja Tunnetaito EQ.i.2.0 -profilointityökalun sertifikaatti.

THE WORK LAGOON – YRITYKSEN NIMEN TARINA

The Work Lagoon sai nimensä Välimeren purjehduksella eräällä laguunilla. Mietin, mitä haluan tehdä yrittäjänä. Suuri osa meistä viihtyy ja voi hyvin vedessä ja veden äärellä. Mielikuva laguunista kuvastaa hyvin menestyvän työpaikan työympäristöä.

Veden, siis työympäristön, tulee olla happirikas, läpinäkyvä ja toimiva ekosysteemi, jossa jokaisen on hyvä hengittää ja elää. Toimivassa ekosysteemissä, jokainen sen jäsen on yhtä arvokas, on hänen roolinsa mikä tahansa. Olemme kaikki jollakin tavalla tärkeitä toisillemme. Kaikilla on erilaisia vahvuuksia ja jokainen tarvitsee myös toisten tukea.

Sanan Lagoon moni yhdistää hienoon hotelliin. Metafora houkuttelevasta hyvämaineisesta lomakohteesta on osa yritykseni nimeä. Jokaisen matkailukohteen on pidettävä huolta asiakkaistaan, varmistettava että kertovat hyvää siitä muille ja tulevat takaisin. Myös markkinoinnilla on merkitystä menestykseen. Rekrytoijien tulee ymmärtää työnantajamielikuvan ja markkinoinnin merkitys firman menestykselle.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

OTA YHTEYTTÄ

KATI STENIUS