Teamtailor -rekrytointityökalu

Uusi tapa houkutella, hoitaa ja rekrytoita parhaita osaajia

Se, miten organisoitte rekrytoinnit, käsittelette hakemuksia ja kommunikoitte hakijoiden kanssa kertoo paljon yrityksestänne. Hyvin hoidettu rekrytointi vahvistaa brändiänne ja tekee teistä houkuttelevan työnantajan. Teamtailorilla yhdistät markkinoinnin, hakijaviestinnän hallinnan ja rekrytoinnin. Kaiken lisäksi voit tehdä siitä myös hauskaa!

Teamtailor on kustannustehokas työkalu rekrytointiin ja työnhakijaviestintään. Sen avulla nostatte ”Meille töihin” -sivunne uudelle tasolle ja herätätte myös passiiviset hakijat kiinnostumaan teistä yrityksenä. Teamtailorin kehittäminen perustuu jatkuvaan hakijakokemuksen parantamiseen. Noin 80 % uuden työn etsijöistä käyttää hakuun ensisijaisesti mobiililaitteita. Helppo hakeminen myös mobiilisti parantaa urasivunne konversiota ja lisää hakijoidemme määrää.

Katso alle minuutissa, miten Teamtailor toimii

Tehosta ja osallista Teamtailorin avulla

Teamtailorin myötä voitte unohtaa sähköpostin ja Excel-taulukot. Tiimin osallistaminen mukaan prosesseihin on vaivatonta ja tekee yrityksenne rekrytoinnista läpinäkyvää. Analytiikka tarjoaa tärkeää tietoa markkinoinnin oikeaan kohdistamiseen ja auttaa teitä seuraamaan mm. prosessien läpimenoaikoja. Teamtailor yhdistettynä ammattitaitoisesti johdettuun rekrytointiin auttaa yritystänne löytämään alanne parhaita osaajia ja kehittämään työnantajakuvaanne hakijoiden silmissä.

Onnistu rekrytoinnissa haastavallakin alalla

Teamtailorin maajohtajana Kati on auttanut eri alojen yrityksiä parantamaan työnantajamielikuvaansa ja onnistumaan rekrytoinnissa. Tavoitteena on, että saatte valita alan parhaat tekijät itsellenne, eivätkä nämä ammattilaiset päädy kilpailijan leipiin.

Jo lähes 250 yritystä Suomessa tehostaa rekrytointiaan Teamtailorin avulla. Onko teidän yrityksenne seuraava?

Haluatko tietää lisää?