KATI STENIUS

OTA YHTEYTTÄ

TEAMTAILOR

Tehosta Teamtailorilla! Teamtailor on helppokäyttöinen ja jatkuvasti kehittyvä Suomen suosituin* rekrytointityökalu, jota käyttää kansainvälisesti jo yli 6000 organisaatiota.

Teamtailor on helppo ja visuaalinen palvelu, joka on suunniteltu tehostamaan rekrytointiasi 

Teamtailor on helppokäyttöinen ja jatkuvasti kehittyvä palvelu, jota käyttää kansainvälisesti jo yli 6000 organisaatiota. Työkalulla ja konsultaatiolla katat kaikki A:sta Ö:hön ja hallitsen modernin rekrytoinnin.

Teamtailoriin siirtyminen on järkevä päätös, jos teet edes yhden rekrytoinnin vuodessa.  

Teamtailorin avulla onnistut luomaan entistä paremman ja mitattavamman hakijakokemuksen, joka vaikuttaa siihen, mitä tulevaisuuden osaajat yrityksestäsi ajattelevat. Työkalu auttaa sinua luomaan ja kehittämään sekä ehdokashallintaa että työnantajakuvaasi koko haku- ja valintaprosessin ajan. Tyylikäs ulkonäkö ja helppo, visuaalinen käyttöliittymä tekevät työskentelystä vaivatonta.

Toimiessani Teamtailorin Suomen maajohtajana, olen tehnyt lukemattomia tunteja konsultointeja, ollut mukana työkalun käyttöönotossa ja opastanut käytössä eri kokoisia ja eri kasvuvaiheessa olevia yrityksiä.

Miksi Teamtailor?

 • Jatkuvasti kehittyvä SaaS-palvelu, jota käyttää kansainvälisesti jo yli 5000 yritystä.

 • Luotu toimialalla tunnistettuun käytännön tarpeeseen.

 • Säästää aikaasi systematisoimalla ehdokashallinnan- ja työpaikkailmoittelun prosesseja.

 • Säästää markkinointikustannuksissa.

 • Auttaa analysoimaan ja mittaamaan rekrytoinnin parametreja ja vaalimaan hakijakokemusta.

 • Kommunikointi onnistuu koko haku- ja valintaprosessin ajan helposti.

 • Helppokäyttöinen ja rekrytoijien rakastama!

Testaa 2 viikkoa maksutta!
tilaa testitunnukset
Tilanteita, joihin Teamtailor on tuonut asiakkaille ratkaisun
 • Miten ja missä julkaisen ja säilytän työelämään liittyvää sisältöä?

 • Kuinka rekrytointiprosessista saadaan vuorovaikutteinen ja systemaattinen?

 • Kuinka varmistetaan ehdokashallinnassa onnistuminen?

 • Miten osallistutan esihenkilöt ja liiketoimintajohdon?

 • Kuinka hallinnoin hakijatietoja GDPR-asetusten mukaisesti?

Testaa 2 viikkoa ennen hankintapäätöstä

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeen tunnistamisesta. Pidän aluksi maksuttoman puolen tunnin kartoituspalaverin, jossa käymme läpi yrityksesi ja rekrytoinnin nykytilan ja tulevaisuuden tarpeet niin rekrytoinnin kuin työnantajakuvan näkökulmasta.

Esittelen Teamtailor-demoympäristön, johon saat tunnukset käyttöösi 2 viikoksi, jonka jälkeen seuraa tyypillisesti hankintapäätös.

Yli 75 % asiakkaistani on päätynyt hankkimaan Teamtailorin testattuaan sitä.

Jos et ole demokäytön jälkeen varma päätöksestäsi, autan luomaan matalan kynnyksen aloituspalveluna esiselvityksen, joka kattaa nykyisen prosessin kevyen auditoinnin ja suositukset palvelun tarpeellisuudesta, näkemyksen yhdistettävyydestä muihin järjestelmiin sekä loppuraportin.

Lisäksi tarjoan ostopäätöksen tehneille asiakkailleni 5 tuntia ilmaista konsultaatiota rekrytoinnista, asiakkaiden oman tarpeen mukaan.

Käyttöönotto-workshopit

Hankintapäätöksen jälkeen tapahtuu varsinainen käyttöönotto, joka sisältää käyttöönotto-workshopit, käyttökoulutuksen sekä tehostetun käytön tuen ensimmäisten kuukausien ajan. Tarvittaessa voimme tiimimme kanssa tarjota sinulle koko rekrytoinnin tuen jatkuvana palveluna Teamtailor-ympäristöä hyödyntäen. Voimme siis toimia teidän sisäisenä omana rekrytoijana.

Kumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen rekrytointi- ja hakijamarkkinoinnin tuen suunnittelusta tuotantoon ja analytiikkaan, ja rekrytointisi kotipesänä toimii Teamtailor. Toimintamallin etuna on mm., että omistat itse kaiken hakijoihin liittyvän tiedon ja pystyt olemaan vuorovaikutuksessa hakijoiden kanssa koko prosessin ajan. Voit myös seurata teholukuja esimerkiksi hakijamarkkinoinnin tavoittavuudesta yksittäisen haun tunnuslukuihin asti, kunhan tiimimme on toteuttanut sinulle haku- ja valintaprosessiin liittyvän analytiikan määrittelyn ja toteutuksen. Analytiikka kannattaa laittaa kuntoon viimeistään Teamtailorin käyttöönoton yhteydessä.

Onko teillä jo Teamtailor käytössä? Haluatteko laajentaa sen käyttöä tai oppia lisää kaikista työkalun hienouksista? Tarjoan eri kokoisia paketteja teidän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

* Duunitorin Kansallinen Rekrytointitutkimus 2022

PALVELUT

PYYDÄ TARJOUS TÄNÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ

KATI STENIUS

Palvelut
Yhteystiedot

The Work Lagoon Oy
Pieni Robertinkatu 9
00180 Helsinki

Puh. 0400 436 437
kati.stenius@theworklagoon.fi

Y-tunnus: 2711005-8

Tietosuojaseloste

KATI STENIUS