KATI STENIUS

Ta kontakt

TEAMTAILOR

Rekrytera bättre och effektivare med Teamtailor! Teamtailor är Finlands populäraste * rekryteringsverktyg. Det är enkelt att använda och utvecklas ständigt. Över 6000 organisationer i hela världen använder Teamtailor.

Teamtailor är en enkel och visuell service som är designad för att göra din rekrytering roligare

Teamtailor är allt ni i dag behöver för rekrytering. Allt från att attrahera kandidatern till att skicka tackbreven. Med verktyget och konsultering har du alla redskap från A till Ö på hand för modern rekrytering.

Det är smart att ta i bruk Teamtailor även om du skulle rekrytera endast en gång per år.

Med Teamtailor lyckas du skapa en ännu bättre kandidatupplevelse. Den igen påverkar uppfattningen som framtida talanger har om ditt företag. Verktyget hjälper dig att skapa och utveckla både ansökningsprocesser och employer branding under hela sök- och urvalsprocessen. Stilig layout och ett enkelt visuellt användargränssnitt gör att arbetet går smidigt.

Som countrymanager för Teamtailor i Finland har jag utfört otaliga konsultationstimmar. Jag har coachat och varit med då redskapet har tagits i bruk hos olika stora företag i företagens olika tillväxtskeden.

Varför Teamtailor?

 • En SaaS-service som uppdateras fortlöpande och som används av både små och stora bolag.

 • Skapat för verifierade praktiska behov i branschen.

 • Sparar din tid genom att systematisera processer för kandidatadministrationen och arbetsplatsannonseringen.

 • Sparar marknadsföringskostnader.

 • Hjälper analysera och mäta parametrar vid rekrytering och befrämjar kandidatupplevelsen.

 • Smidig kommunikation under hela sök- och urvalsprocessen.

 • Enkel att använda och rekryterarna bara älskar den!

Testa 2 veckor kostnadsfritt!
BESTÄLL TESTLÖSEN
Teamtailor har löst för kunderna
 • Var och hur publicerar och förvarar jag data och information i anslutning till arbetslivet?

 • Hur blir rekryteringsprocessen interaktiv och systematisk?

 • Hur säkerställer man att man lyckas i kandidatadministrationen?

 • Hur engagerar jag förmännen och ledningen för affärsverksamheten? 

 • Hur förvaltar jag kandidatuppgifter enligt GDPR-förordningen?

Testa 2 veckor innan anskaffningsbeslut

Teamtailor-processen börjar med att jag identifierar kundens behov. Jag inleder med ett kostnadsfritt kartläggningsmöte på en halvtimme. Vid mötet går vi igenom nuläget i företaget och i rekryteringen samt behoven för framtiden både ur rekryterings- och arbetsgivareimage perspektivet.

Jag presenterar Teamtailor-demoplattformen och ger dig lösen för två veckor. I vanliga fall brukar detta leda till anskaffningsbeslut.

Över 75 % av mina kunder har beslutat skaffa Teamtailor efter att ha testat det.

Om du efter demoperioden inte är säker på ditt beslut, hjälper jag dig att göra en enkel förutredning. Utredningen innefattar en lätt auditering av den nuvarande processen samt rekommendationer om hur viktig servicen är. Jag visar hur Teamtailor kan integreras med andra system och ger en slutrapport.

För mina kunder som beslutat skaffa Teamtailor erbjuder jag dessutom 5 timmar gratis konsultation i rekrytering, enligt kundens behov.

Workshops – ta Teamtailor i bruk

Anskaffningsbeslutet följs av det egentliga ibruktagandet av servicen. Processen innefattar workshops för ibruktagandet, användarutbildning och starkt stöd under de första månaderna. Vid behov kan vi tillsammans med vårt team erbjuda dig hela rekryteringsstödet som fortlöpande service i Teamtailor-omgivningen. Vi kan alltså bli en del av ert eget rekryteringsteam.

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda dig ett övergripande stöd i rekryterings- och kandidatmarkandsföring från planering till produktion och analytik. All din rekrytering sker under Teamtailors tak. Fördelar med verksamhetsmodellen är bl.a. att du äger själv all kandidatinformation och kan kommunicera med de sökande under hela processen. Du kan också följa med effektivitetstal t.ex. från kandidatmarkandsföringens nåbarhet till olika målgrupper i enskilda rekryteringar. Vårt team tar fram och definierar analytiken och verkställer sök- och urvalsprocessen. Det är värt att stämma av analytiken senast då Teamtailor tas i bruk.

Har ni redan Teamtailor i användning? Vill ni utvidga användningen eller lära er mera om redskapets alla fina funktionaliteter? Jag erbjuder olika storlekars paket beroende på era behov och mål.

* Duunitori Kansallinen Rekrytointitutkimus 2022 (Duunitoris Nationella Rekryteringsundersökning 2022)

SERVICE

BE OM OFFERT IDAG!

TA KONTAKT

KATI STENIUS

Servcie
Kontaktuppgifter

The Work Lagoon Oy
Lilla Robertsgatan 9
00180 Helsingfors

Tfn 0400 436 437
kati.stenius@theworklagoon.fi

F-nummer: 2711005-8

Dataskyddsbeskrivning

KATI STENIUS