KATI STENIUS

OTA YHTEYTTÄ

Työkalut 

Käytössäni on kolme eri testimenetelmää; WorkPlace Big Five Profile, EQ-i 2.0 sekä AoN

 

Työkalut

Arviointia varten valitsemme tilanteeseen parhaiten sopivan testimenetelmän. AoN Asssessmentin testejä käytän useimmiten puhtaassa rekrytointitilassa. Nämä testit mittaavat mm. henkilön numeerisesta ja verbaalisesta ja deduktiivisesta päättelykykyä. Henkilöarviointeja voi käyttää myös muissa tilanteissa. Näitä ovat esim. henkilöstön sisäiset vaihdot, esimiesvalinnat ja tiimien toimivuuden tarkastelu.  

WorkPlace Big Five Profile™

Work Place big five profile on yksi tärkeimmistä työkaluistani ja olen hyödyntänyt sitä jo vuodesta 2015. Workplace big five profile on tehokas yksilö- ja tiimiprofilointityökalu, jonka monta eri organisaatiota ja yrityksiä käyttää sekä Suomessa että muissa maissa.  

WorkPlace Big Five työkalua voidaan hyödyntää kaikissa eri tilanteissa sekä yksityiselämässä, että työpaikassa ja työtiimin kanssa. WorkPlace Big Five on luotettava, helppokäyttöinen ja kestää ainoastaan 10–20 minuuttia täyttää. Työkalusta saat tulokset nopeasti ja tulokset ovat syvällisiä, tarkkoja ja oleellisiin keskittyviä.  

Työkalu on tunnettu maailmalla sen nopeudesta, selkeydestä sekä nopeudesta. Kun raportti on valmis ja tulokset ovat saatavilla, käydään niitä yhdessä läpi, tulkitaan ja keskustellaan tuloksista. Silloin voin keskittyä niihin tuloksiin, jotka ovat merkityksellisiä juuri kyseiseen kandidaattiin tai tiimiin, jotta voin auttaa henkilön eteenpäin työelämässään. Itsensä ja työtovereiden tunteminen ja ymmärtäminen vahvistaa työyhteisöä sekä kykyä tehdä yhteistyötä. 

Työkalun edut: 
 • Monipuolinen henkilö- ja tiimiprofilointityökalu; myös 360* -arviointi.

 • Perustuu laajasti tutkittuun ja luotettavaan persoonallisuusmalliin.

 • Laadittu selkeällä ja konkreettisella työelämän kielellä, jota on erittäin helppo ymmärtää.

EQ-i 2.0®

Opi hyödyntämään ja kehittämään tunneälysi samalla kun kehität taitojasi. 

Emotional Quotient-Inventory 2.0® EQ-i 2.0 on tehokas, psykometrinen tunneälyn arviointimenetelmä, joka antaa ymmärrystä omalle toiminnalle ja selittää tapaamme reagoida ja olla vuorovaikutuksessa. Tunneäly on kykyä tunnistaa tunteiden merkitystä ja käyttää näitä tietoja hyväksi ongelmanratkaisussa. Tunneälyllä voimme edistää meidän omia ja muiden menestystä ja hyvinvointi sekä työpaikalla että yksityiselämässä. Tunneäly muuttuu ajan mittaan ja voimme opetella ja kehittää sitä halutuilla osa-alueilla työkalun avulla.  

Tunneälyn mittaus hyödynnät johtajuuden kehittämisessä, henkilövalinnoissa (yhdessä persoonallisuusprofiloinnin kanssa), organisaation kehittämisessä, johdon valmennuksessa ja tiimin yhteistyön rakentamisessa. EQ-i 2.0 on tieteellisesti tutkittu työkalu, joka on käytössä yli 60 maissa.  

Näistä syystä hyödynnät EQ-i 2.0:
 • EQ-i 2.0 on monipuolinen, psykometrinen tunneälyn arviointimenetelmää; myös 360* -arviointi

 • Arviointi sisältää 133 tunneälyä mittaavaa kysymystä, joihin vastaamiseen menee noin 15–30 minuuttia.

 • Helppolukuinen raportti, joka auttaa kuvaamaan vahvuudet sekä kehittämisalueet selkeästi.

 • Saatavilla useilla kieliversioilla. Tällä hetkellä kysymykset ovat saatavilla suomeksi ja raportit esim. ruotsiksi tai englanniksi.

AoN Assessment Arviointimenetelmät 

AoN Assessment on soveltuvuustesti, joka parantaa työnhakukokemusta ja auttaa yrityksiä menestymään ja rekrytoimaan onnistuneesti ja oikeudenmukaisesti.

AoN Assessmentin avulla saat innovatiivisen menetelmän ja luotettavat tulokset jotta pystyt tunnistaa kandidaattien potentiaalia. Testi auttaa sinua myös johtamaan, kehittämään tiimit ja yksilöt samalla kuin parannat työyhteisön monipuolisuutta. Testin tulokset kertovat henkilön työssä käyttämisestä, suoriutumisesta ja motivaattoreista ja auttavat löytämään oikeat henkilöt oikeisiin työtehtäviin. Testien avulla tunnistat tiimien ja työntekijöiden tehokkuus ja kompastuskivet sekä niitten motivaatio- ja viestintätyylit. Henkilön kokemuksen ja koulutuksen mukaan, testit valitaan kompetenssien alueen mukaisesti. 

AoN hyödyt: 
 • Selkeät raportit sekä asiakkaalle että ehdokkaalle 
 • Tunnista kandidaattien potentiaalia ja palkkaa parhaat osaajat
 • Sitouta työntekijäsi, tunnista henkilöstösi potentiaalia ja luo menestystä

 • Pysy mukana muuttuvan työympäristöön sekä digitalisaation kanssa

Testitulosten avulla on helppoja verrata henkilöitä ja saada niistä ne tiedot mitä auttavat päätöksenteossa, jotta pystyt palkkaa oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. 

TYÖKALUT

 • AoN Assessment Arviointimenetelmät

PALVELUT

PYYDÄ TARJOUS TÄNÄÄN!

OTA YHTEYTTÄ

KATI STENIUS

Palvelut
Yhteystiedot

The Work Lagoon Oy
Pieni Robertinkatu 9
00180 Helsinki

Puh. 0400 436 437
kati.stenius@theworklagoon.fi

Y-tunnus: 2711005-8

Tietosuojaseloste

KATI STENIUS